HVAD ER TRADITIONEL THAI MASSAGE

Traditionel thaimassage er en ældgammel form for healende massage. Det er en kombination, af tryk på de såkaldte “ti områder” (sen Linerne), som går igennem hele kroppen. Selve massagen adskiller sig fra almindelig massage ved, at du bliver anbragt i en behagelig stilling, så du få mest mulig gavn og velvære af massagen.

Den kombinerer flere former for behandling, hvor der masseres på huden og ved at trykke med hænder, fingre, albuer eller knæ på en lang række punkter på kroppen samt ved at strække kroppen så spændinger og fastklemte nerver løsnes. Massagen kan afhjælpe muskelspændinger og smerter i nakke og skuldre. Det hjælper også mod ondt i ryggen. Og hovedpine, migræne, stress, træthed, dårlig blodcirkulation og fordøjelsesbesvær reduceres betydeligt.

Bestil Tid Online

OLIEMASSAGE OG AROMATERAPI

Oliemassage er en blid berøringsmassage som er helt uden smerter. Det er sådan de fleste mennesker fortrækker det i modsætning til de mere hårde massageformer med tryk og pres.

Den glæde og wellness man får ved oliemassage, stimulerer endorfinerne i kroppen og gavner det psykiske og fysiske velbefindende. Det fremmer også helbredet og virker opfriskende. Det reducerer smerte og giver afslapning i hele kroppen. Massagen hjælper mod ømhed, og kroppen afstresses. Dette stimulerer blodcirkulationen, så kroppen hurtigere kan udrense affaldsstoffer. Det har stor betydning for, hvor hurtigt din krop restituerer, hvis du har været udsat for hård fysisk aktivitet eller, hvis du føler dig stresset.

Bestil Tid Online